Vragen over Gaatjes Prikken

Hoe oud moet ik zijn?

Wij hanteren de leeftijd van 6 jaren. Dit omdat we het belangrijk vinden dat kinderen zelf moeten kunnen aangeven of ze echt gaatjes geprikt willen krijgen.

Moet ik een afspraak maken?

Nee, er is geen afspraak nodig om gaatjes te laten prikken. U kunt gewoon binnen lopen. Het kan natuurlijk zijn dat u even moet wachten als het druk is.

Mijn oren doen na het prikken zeer, is dit normaal?

De oren kunnen wat gevoelig zijn als de oorbellen net zijn geschoten. Dit mag maximaal 3 dagen duren. Wanneer je oor echt zeer gaat doen rood wordt, neem dan even contact op met de huisarts.

Hoe verzorg ik mijn oren als de gaatjes zijn geprikt?

Het beste is om de oorbellen twee keer per dag te verzorgen. Gebruik ontsmettingsmiddel en druppel aan de voor- en achterkant van het oor. Gebruik hier een wattenstaafje voor.

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

We raden een periode aan van minimaal 6 weken. Ook raden we aan om pas na een jaar echt zwaardere oorbellen te gaan dragen.

Vragen over ons Atelier

Ik wil een sieraad laten vermaken, kan dat?

Natuurlijk is dat mogelijk. Loopt u gerust eens bij ons binnen en bespreek met één van onze juweliers of goudsmeden de mogelijkheden.

Repareren jullie ook sieraden?

Uiteraard! In beginsel repareren we alle sieraden, loopt u gerust eens bij ons binnen om de mogelijkheden te bespreken. Dit ook omdat we het sieraad graag willen zien, zodat we goed kunnen inschatten wat wel en niet kan en wat de kosten kunnen gaan worden.

Knopen jullie ook kettingen?

Zeker. Is u ketting stuk dan bent u bij ons aan het juiste adres om deze te laten repareren of opnieuw te knopen.

Repareren jullie ook horloges?

Een batterij vervangen, doen we inderdaad zelf. Dit kan al overigens vanaf € 5,-! Mocht blijken dat daarmee het probleem niet is opgelost of er moet een reparatie aan het horloge bericht worden, dan zorgen wij ervoor dat het horloge vertrouwd en professioneel gerepareerd zal worden. Dit kan doordat we het naar de fabrikant sturen ter reparatie of naar onze eigen horlogemaker.