U bent op zoek naar uw ring voor het leven….

Vind trouwringen die bij jullie passen! Van alle sieraden die je hebt, is de trouwring het sieraad dat je het langst gaat dragen. Daarom is het verstandig iets uit te zoeken waar je niet snel op uitgekeken raakt.

Trouwringen van A.G. Gerstener

Sluijsmans Juwelier & Atelier heeft gekozen voor August Gerstner als leverancier voor haar trouwringen. Voor Sluijsmans Juwelier & Atelier is het verhaal achter een product belangrijk. Het verhaal achter August Gerstner vertelt een geschiedenis van 150 jaar die is begonnen uit liefde.

“Sluijsmans Juwelier & Atelier heeft gekozen voor AG Gerstner vanwege het verhaal achter het product als de sublieme kwaliteit van de trouwringen.”

Uit liefde voor Elise Kiehnle richt Max Gerstner namelijk in het jaar 1862 zijn eigen onderneming op in Pforzheim. Hij legt daarmee de grondsteen voor één van de belangrijkstetrouwringbedrijven van de komende eeuw. In hetzelfde jaar nog geeft zijn Elise hem het jawoord.

Daarnaast is de ring  een symbool en een juweel, een edel en waardevol voorwerp. Een zichtbaar teken van een belofte. Een Gerstner-trouwring houdt zijn belofte. Hij is “de ring voor het leven”.

Vanaf de dag van uw huwelijk draagt u uw trouwring vele jaren, decennia – zelfs een mensenleven lang. Dit gaat niemand spoorloos voorbij. Maar Gerstner-ringen kunnen tegen een stootje. Want wij produceren de metaallegeringen in ons eigen huis en kunnen daardoor een méér dan middelmatige oppervlaktehardheid garanderen.

August Gerstner vervaardigt alles uitsluitend in de zetel van hun onderneming in Pforzheim. Van de legering en de vervaardiging van basisringen, de complete samenstelling tot het ontwerp en het beslaan met stenen, volgens uw individuele wensen. Het geheel van hun werk wordt gekenmerkt door een familiale samenwerking. Meer dan 100 werknemers dragen bij tot het succes van uw individueel paar ringen met een ongeëvenaarde ervaring, grote zorg en veel passie.

Probeert u eens de trouwring-configurator van A.G. Gerstner door hier te klikken.

Gettmann – DUO of Love

De filosofie vanuit Gettmann voor haar trouwringen is; Hoge kwaliteit in materiaal en de verwerking tegen een uitstekende kwaliteit! Daarbij wordt enorm veel waarde aan de duurzaamheid van de gebruikte materialen die gebruikt worden in de trouwringen.

Gettmann geeft verder goede service. DUO of Love is de collectie van Gettmann die bij Sluijsmans Juwelier & Atelier wordt.

Naar een overzicht van de DUO of Love colletie.