Lorus

DE BETROUWBARE KWALITEIT VAN EEN LORUS HORLOGE

In 1982 kwam de Seiko Watch Corporation met een nieuw horlogemerk dat hun reeds bestaande Seiko en Pulsar collectie compleet maakt. De Lorus horloge collectie kwam Europa binnen en Lorus was gelijk een groot succes. Lorus is vanaf het begin af aan een betaalbaar merk met hoogwaardige horloges met een mooi design. Onze ervaringen met deze horloges zijn erg positief. Doordat het horloge in de Seiko fabriek gemaakt wordt, worden uitsluitend materialen met hoogwaardige kwaliteit gebruikt en dit draagt bij aan de goede, betrouwbare kwaliteit van de horloges.

Heren

Dames

Kinderen

Lorus horloges

Lorus biedt horloges aan voor iedereen! Voor zowel dames, heren als kinderen vindt u bij Sluijsmans Juwelier & Atelier de mooiste Lorus horloges. Lorus kenmerkt zich door de verscheidenheid van de horloges. Naast de bestaande Seiko en Pulsar horloges, zijn nu ook de Lorus horloges steeds populairder aan het worden.

Wanneer u op zoek bent naar horloges van goede kwaliteit, zijn de Lorus horloges de juiste keuze. Bij Sluijsmans Juwelier & Atelier kunt u Lorus horloges aanschaffen van de beste kwaliteit, voor betaalbare prijzen. Het aanbod Lorus horloges is erg uitgebreid. Lorus heeft op die manier voor ieder wat wils. Zo kunt u kiezen voor een sportief, klassiek of elegant horloge. Daarnaast zijn er ook digitale en analoge horloges van Lorus. Kortom, bij Sluijsmans Juwelier & Atelier vindt u Lorus horloges voor iedereen! Andere herenhorloges bekijken? Komt u gerust eens langs bij ons in de winkel of klik hier om het aanbod op de Lorus webpagina te bekijken.