Sluijsmans Juwelier Nieuwegein Festina dealer

Klik voor onze collectie Festina

Klik voor onze collectie Breil

Klik voor onze collectie Breil

Lorus Horloges Seiko

Klik voor onze collectie Lorus

Boccia Titanium sieraden

Klik voor onze collectie Boccia

Onze horloges

Wij zijn voor u altijd op zoek naar een aantrekkelijke en gevarieerde maar vooral ook een betaalbare collectie horloges. We zijn altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends in design en de laatste ontwikkelingen in techniek. We doen ons uiterste best om ieder jaar de nieuwste en mooiste modellen uit de diverse collecties in te kopen.

Collectie

De collectie horloges die we in op onze pagina’s laten zien, is slechts een deel van de totale collectie die we voeren. In onze winkel vindt u nog veel meer prachtige uurwerken. We verkopen met name horloges van Festina, Breil, Lorus (Seiko), Zinzi en Boccia. Uiteraard verrichten wij ook reparaties aan horloges en vervangen we batterijen voor slechts € 5,-. En verder zijn we graag uw vertrouwde adres wanneer u een nieuw horlogeband zoekt.

U bent meer dan welkom om ons een bezoek te brengen. We zullen u graag en met trots onze collectie laten zien en u, met onze kennis en kunde, zo goed mogelijk adviseren bij het uitzoeken van het perfecte horloge.
Onze winkel op City in Nieuwegein is 7 dagen per week voor u geopend en u kunt bij ons altijd terecht. Parkeren is zeer eenvoudig en we zijn uitstekend bereikbaar met het Openbaar Vervoer vanuit onder andere Vianen, Houten, Utrecht en Ijsselstein.