Reparaties

Voor reparaties van sieraden kunt u altijd terecht bij Sluijsmans Juwelier & Atelier. wij verzorgen deze  voor zowel goud- als zilversieraden.

U kunt ook bij ons terecht om uw sieraden grondig te laten reinigen zodat ze er bijna weer zullen uitzien zoals op het moment van aankoop. Kom eens langs en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Natuurlijk zijn we ook het adres voor een reparatie aan uw horloge. Een batterij vervangen kan bij Sluijsmans Juwelier & Atelier al vanaf € 5,- en is vaak klaar terwijl u wacht.

Atelier Sluijsmans Juwelier

Ontwerp

Wilt u uw sieraden vermaken of heeft u zelf een bijzonder ontwerp in gedachten?

Wij maken het sieraad van uw dromen ook op maat. Elk gewenst ontwerp kan door Sluijsmans Juwelier & Atelier gemaakt worden. Mocht u hierin belangstelling hebben, dan bent u altijd van harte welkom om eens samen met ons rond de tafel te gaan voor het creëren van het sieraad van uw dromen.

Opdrachten en vermaken van sieraden

Opdrachten en vermaken van sieraden Een greep uit de mogelijkheden die wij bieden in ons Atelier. Of het nu is een scharnier aanbrengen in een ring vanwege artrose of een nieuwe bestemming geven van stenen uit een ring. Loop gerust eens bij ons binnen en bespreek de mogelijkheden met onze juweliers of goudsmeden. Een impressie

Lees meer

Handgemaakte sieraden door Sluijsmans Juwelier & Atelier

Handgemaakte sieraden door Sluijsmans Juwelier & Atelier Een greep uit de mogelijkheden en de eigen gemaakte sieraden van Sluijsmans Juwelier & Atelier. We maken sieraden van zilver en goud. Onze eigen handgemaakte sieraden zijn uniek. Een exemplaar wordt slecht één maal gemaakt. U bent daarmee altijd verzekerd van een uniek en handgemaakt sieraad. Een impressie

Lees meer
Service en Aandacht
Service en Aandacht

De medewerkers van Sluijsmans Juwelier & Atelier staan voor service en zullen altijd de tijd nemen om u juist te adviseren bij een aankoop, reparatie of ontwerp van een sieraad.

Atelier
Atelier

Sluijsmans Juwelier & Atelier beschikt over een eigen inpandig atelier en is daarmee in staat reparaties en werkzaamheden ter plekke te verrichten.

Ruime collectie
Ruime collectie

Sluijsmans Juwelier & Atelier heeft o.a. de ruimste collectie aan GERSTNER trouwringen van Nieuwegein. Maar ook als officiële dealer van o.a.  Festina, Breil, Jacob Jensen, S!LK, ZinZi, iXXXi en Boccia is de keuze ruim.

7 dagen open
7 dagen open

Sluijsmans Juwelier & Atelier is 7 dagen per week geopend.

Kennis en Kunde
Kennis en Kunde

De medewerkers van Sluijsmans Juwelier & Atelier zijn allemaal geschoold als goudsmid of juwelier.