Sluijsmans Juwelier & Atelier heeft haar atelier en winkel tot één geheel gemaakt. Vanuit de winkel kunt u meekijken hoe reparaties aan sieraden en horloges worden uitgevoerd of hoe een sieraad wordt gemaakt.

Reparaties aan en (ver)maken van uw sieraden:

Voor reparaties van sieraden kunt u altijd terecht bij Sluijsmans Juwelier & Atelier. wij verzorgen deze  voor zowel goud- als zilversieraden. Wilt u uw sieraden vermaken of heeft u zelf een bijzonder ontwerp in gedachten? Wij maken het sieraad van uw dromen ook op maat. Elk gewenst ontwerp kan door Sluijsmans Juwelier & Atelier gemaakt worden. Mocht u hierin belangstelling hebben, dan bent u altijd van harte welkom om eens samen met ons rond de tafel te gaan voor het creëren van het sieraad van uw dromen.

Reparaties aan horloges:

Natuurlijk zijn we ook het adres voor een reparatie aan uw horloge. Een batterij vervangen kan bij Sluijsmans Juwelier & Atelier al vanaf € 5,- en is vaak klaar terwijl u wacht.

Schoonmaken:

U kunt ook bij ons terecht om uw sieraden grondig te laten reinigen zodat ze er bijna weer zullen uitzien zoals op het moment van aankoop. Kom eens langs en vraag wat de mogelijkheden zijn.

Eigen ontwerp:

Natuurlijk maken we in ons atelier onze eigen sieraden en kunt u deze in de winkel vinden.

Atelier Sluijsmans Juwelier